Notícies 3cat24.cat

diumenge, 15 de juny de 2008

Programa XL Universitat Catalana d'Estiu (Prada de Conflent - 2008)


Programa UCE 2008:

Octubre CCC octubre@acpv.cat
Com tots els anys a l'agost se celebra la Universitat Catalana d'Estiu. Enguany, Acció Cultural del País Valencià us ofereix la possibilitat d'aconseguir una beca per poder anar-hi.

Les beques són del 50%. Com que són limitades, el que heu de fer és enviar un correu explicant el motiu pel qual esteu interessats a assistir-hi. Tindran preferència els joves, i sobretot, el joves socis d'ACPV i els que són socis menors de 30 anys.

Telèfon: 96 315 77 99, ext 226 (de 9 h a 14 h)
Correu: joves@acpv.cat


XL UNIVERSITAT CATALANA D’ESTIU
del 15 al 24 d'agost de 2008
Liceu Renouvier — Prada (Conflent)

La Universitat Catalana d’Estiu és des de fa quaranta anys un espai de llibertat i de trobada d’estudiants, professors, professionals, polítics i assistents en general dels set territoris que conformen els Països Catalans: l’Alguer, Andorra, Catalunya, Catalunya Nord, la Franja de Ponent, les Illes Balears i el País Valencià.

Durant nou dies Prada i la comarca del Conflent acullen una de les manifestacions culturals de més pes i projecció de Catalunya Nord i s’hi poden sentir tots els accents de la nostra parla.

Tothom hi és acollit: els més menuts, fins a catorze anys, van a l’Esplai; de quinze a disset anys van a la Universitat Jove; i de divuit en endavant (sense límit d'edat) participen als cursos, seminaris, jornades, tallers, debats, actes commemoratius, homenatges, excursions, espectacles de teatre, música clàssica, música tradicional, rock, cançó i cinema.

Els que hi vénen per primera vegada hi tornen: I els que ja hi han vingut saben què és sentir-se part dels Països Catalans, als peus de l’imponent Canigó.