Notícies 3cat24.cat

dissabte, 12 de juliol de 2008

Pell de pruna (Joan Olivares, Ed. Bromera)

Una obra plena de sexe, humor i ironia protagonitzada per Silveri, un professor de Secundària que sucumbeix a la sensualitat del seu nou lloc de treball

Premi de Literatura Eròtica la Vall d'Albaida

Silveri és un jove conciliador, treballador, amb idees moderades i simpatitzant de les causes perdudes… un bon xic, en definitiva, que faria una vida normal si no fóra perquè el seu èxit extraordinari amb les dones el posa en més d’una situació compromesa i incòmoda. La incorporació de Silveri com a nou professor a l’institut no deixarà indiferents professores ni alumnes. Des del primer dia, les peripècies amoroses del protagonista es barrejaran indestriablement amb la seua vida laboral i desencadenaran una sèrie de situacions insòlites i divertides que trasbalsaran la rutina de la comunitat educativa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tres amics en una mateixa notícia: Toni Teruel, el manegador d'aquesta informació en un excel·lent bloc; l'autor d'una fresca (fresca? Bé, no massa, hehehe)novel·la per a aquest període de vacances, l'amic Joan Olivares; i com no, la destresa artística, tot i que bastant estrafeta per l'editorial, de l'amic i pintor Jordi Albinyana.
Una abraçada a tots tres.
Francesc Mompó