Notícies 3cat24.cat

divendres, 9 de gener de 2009

40 - La historiografia medieval. Les quatre grans cròniques

40 - Tema 40: La historiografia medieval. Les quatre grans cròniques

3 comentaris:

Lletra ha dit...

Ié, Toni!
No sabíem jo que tingueres un bloc tan complet, amb tanta informació. I l'entrada, amb la Muixeranga, impressionant. Et seguirem amb tot l'interès.

Enric Lluch@Josep Millo@Vicent Climent
tirantafotre@blogspot.com

TONI TERUEL ha dit...

Em satisfà en gran mesura saber de la bona acollida dels qui entreu en el meu bloc, que va començar com una mena de treball per a l'assignatura de Tecnologies de la Informació i la Comunicació d'un Màster en Assessorament Lingüístic i Cultura Literària que vaig realitzar a la Universitat de València i completar el curs passat.

El que en principi era prescriptiu ha evolucionat a una dedicació diària que enriqueix la meua tasca docent, amb la intenció que també servesca d'ajuda i al·licient per a altres companys de professió i seguidors que se senten motivats per l'incentiu del variat inventari de material que s'hi recull, i que es creuen -com jo- que es pot viure plenament en català, amb el suport i les iniciatives de molta altra gent que treballa al nostre domini lingüístic per vehicular la formació acadèmica i la tradició del patrimoni cultural genuí del territori que comparteix la llengua que ens és pròpia.

Quede agraït pel vostre interés, i sapieu, com no pot ésser d'altra manera, que estic a la vostra disposició. Com sempre.

TONI TERUEL

--
http://toniteruel.blogspot.com

Rubén ha dit...

He de reconèixer que el teu bloc està sent-me de gran ajuda. Espere que continues concentrant part dels teus esforços en desenvolupar encara més tota aquesta informació que, de segur, és de gran profit per a tots.

Salutacions, Rubén.