divendres, 9 de gener del 2009

40 - La historiografia medieval. Les quatre grans cròniques

40 - Tema 40: La historiografia medieval. Les quatre grans cròniques

3 comentaris:

Lletra ha dit...

Ié, Toni!
No sabíem jo que tingueres un bloc tan complet, amb tanta informació. I l'entrada, amb la Muixeranga, impressionant. Et seguirem amb tot l'interès.

Enric Lluch@Josep Millo@Vicent Climent
tirantafotre@blogspot.com

Unknown ha dit...

Em satisfà en gran mesura saber de la bona acollida dels qui entreu en el meu bloc, que va començar com una mena de treball per a l'assignatura de Tecnologies de la Informació i la Comunicació d'un Màster en Assessorament Lingüístic i Cultura Literària que vaig realitzar a la Universitat de València i completar el curs passat.

El que en principi era prescriptiu ha evolucionat a una dedicació diària que enriqueix la meua tasca docent, amb la intenció que també servesca d'ajuda i al·licient per a altres companys de professió i seguidors que se senten motivats per l'incentiu del variat inventari de material que s'hi recull, i que es creuen -com jo- que es pot viure plenament en català, amb el suport i les iniciatives de molta altra gent que treballa al nostre domini lingüístic per vehicular la formació acadèmica i la tradició del patrimoni cultural genuí del territori que comparteix la llengua que ens és pròpia.

Quede agraït pel vostre interés, i sapieu, com no pot ésser d'altra manera, que estic a la vostra disposició. Com sempre.

TONI TERUEL

--
http://toniteruel.blogspot.com

Rubén ha dit...

He de reconèixer que el teu bloc està sent-me de gran ajuda. Espere que continues concentrant part dels teus esforços en desenvolupar encara més tota aquesta informació que, de segur, és de gran profit per a tots.

Salutacions, Rubén.