diumenge, 27 d’abril del 2008

Quiosc.cat: Revistes en català disponibles a Internet

L'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) ha estrenat aquest dimarts el portal Quiosc.cat, un quiosc digital de 30 revistes que l'internauta pot fullejar, subratllar i arxivar. Coincidint amb la diada de Sant Jordi, durant la setmana del 21 al 26 d'abril hi haurà tot un seguit de promocions amb rebaixes i subscripcions gratuïtes a les edicions on line. Aquesta trentena de revistes es poden comprar via internet gràcies al quiosc internacional de revistes Zinio.com, que hi aporta la part telemàtica.

El propòsit de l'Appec és augmentar la distribució de les revistes que acull i ser pioners en l'ús de les noves tecnologies. Segons ha comunicat l'associació, a més de mantenir l'estètica de les revistes en paper, les digitals incorporen noves possibilitats, com la descàrrega de vídeos i música.

Les revistes adherides a aquesta iniciativa són L'Avenç, Benzina, Enderrock, Jaç, Sons de la Mediterrània, La Terra, Articles, Biorritmes, Cadí-Pedraforca, Castells, Cupatges, Dialogal, Escola Catalana, Foc Nou, Gavarres, Llengua Nacional, Eben Interiors, BC+R, Catàleg, ONGC, Fòrum, Guix, Guix Infantil, Nuvis, La revista de les revistes, Viure en família, Top Girona i Temps de Viure.

http://www.avui.cat/article/cultura_comunicacio/27718/quiosccat/revistes/catala/disponibles/internet.html