dissabte, 12 d’abril del 2008

Sies.tv. Una televisió catalana cultural per Internet

sies.tv és una televisió IP que emet els seus continguts a través de la xarxa Internet. Aquest nou mitjà de comunicació audiovisual té la vocació de cobrir l'espai de parla catalana amb continguts que fan referència a l'actualitat cultural, noves tendències i a tot allò relatiu al coneixement i a la innovació. Els continguts s'emmarquen en diferents seccions: escenaris (teatre, música, dansa, circ...), cinema, arts plàstiques, economia, gastronomia i turisme, innovació, lletres, societat i tendències.

Una televisió per cobrir les necessitats d'aquelles persones que volen tenir una informació diferent, original i innovadora, que puguin triar el moment de visionar-la i que al mateix temps se'n sentin partícips.

http://sies.tv/

Gabinet de Didàctica de la Universitat de les Illes Balears

té l’objectiu de donar suport didàctic i bibliogràfic a alumnat i professorat en la recerca de material per a la docència i per a l’autoaprenentatge lingüístic. Conté seccions molt interessant, com El llibre del mes o el Tema/article del mes.

L'ocell de foc (Edu365.cat)

Portal de serveis orientat a l'alumnat i les seues famílies, integrat dins XTEC, amb tota mena de recursos en línia: jocs sobre totes les àrees, correu-e, xat, assessorament personalitzat, etc.

http://www.edu365.cat/index.htm

El Punt digital

El Punt Digital és una iniciativa conjunta d'Hermes Comunicacions SA, editora d'El Punt, i Partal, Maresma i Associats SL, empresa responsable de Vilaweb.

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/