dissabte, 15 de març del 2008

Costumari català

http://www.costumari.com/wiki/index.php?title=Portada

Publicacions de la Universitat d'Alacant

http://www.ua.es/publica/valenciano/

Publicacions de la Universitat de València

http://puv.uv.es/

Drogues (Guia de salut per a joves)

De ben segur que de drogues te n'han parlat moltes vegades. Sovint et deuen haver donat missatges molt alarmistes que tenen per objectiu espantar, i d'altres vegades te'n deuen haver parlat molt bé dient-te que no tenen cap efecte negatiu. Probablement tant d'una postura com de l'altra en podríem parlar molta estona, però el que és molt important és que tu disposis de la suficient informació com perquè puguis formar el teu criteri i, a partir d'aquí, prenguis aquelles decisions que consideris adequades i que en cap cas et puguin perjudicar.

L'objectiu d'aquest capítol no és fer un petit manual sobre les drogues, la seva història i tots els seus possibles efectes, sinó donar-te tota la informació que sabem que és important que tu tinguis per poder reflexionar sobre aquests temes, i així poder tenir una idea pròpia sobre el que tu vols fer davant el consum de substàncies, tenint plena consciència dels riscos que vols o no córrer.

Si d'aquestes substàncies se'n parla tant, és per les seves característiques i perquè poden portar a un consum abusiu, que sovint és causa de dependència.


http://www.gencat.net/salut/depsan/units/sanitat/html/ca/salutjove/cssjdro.htm