dissabte, 28 de juny del 2008

Educació Olímpica

http://www.xtec.cat/~fprats2/

Viatge a la Lluna

Aquest WEB pretén descriure els passos necessaris per materialitzar una de les aventures més somniades per l'home: arribar a la Lluna.

A partir de l'estudi de les lleis de la física i de la construcció d'un coet es dissenya un viatge espacial.

http://www.xtec.cat/~acosiall/index.htm

L'altre nom de Laura (Benjamin Black, Ed. Bromera)

Torna Banville sota el pseudònim de Benjamin Black. Un nou cas per al forense Quirke, en què es demostra que la mestria de l’autor no distingeix entre gèneres.
Quan Billy Hunt, un conegut de l’època de la universitat, recorre a ell perquè l’ajudi a esbrinar si és real l’aparent suïcidi de la seva muller, Quirke veu venir els problemes. Però, com sempre, els problemes tenen un poder d’atracció irresistible per al nostre protagonista.
Gairebé sense adonar-se’n, Quirke serà arrossegat des del seu refugi, al dipòsit de cadàvers, cap a un món crepuscular d’addicció a les drogues, obsessió sexual, xantatge i assassinat, un món en el qual fins i tot el temible inspector Hackett pot donar-li poques indicacions. Perquè quan comenci a investigar les fosques circumstàncies de la mort de Deirdre Hunt, posarà en perill aquells a qui més estima.

Després de l’èxit internacional d’El secret de Christine Falls, John Banville torna a donar la veu al seu alter ego Benjamin Black per continuar aportant a la novel·la negra la qualitat indiscutible d’un dels millors escriptors en llengua anglesa de l’actualitat.

Centre Virtual Cervantes

Recursos per al professorat i per als estudiants de la llengua castellana i la cultura hispànica: lectures, materials didàctics, passatemps, cursos...