diumenge, 6 de juliol del 2008

El comte Karlstein (Philip Pullman, Ed. Bromera)

Hildi ha de salvar Charlotte i Lucy del terrible comte Karlstein, que planeja lliurar-les al dimoni. Una història fantàstica, plena d’humor i terror a parts iguals.

Al poble de Karlstein tothom es tanca amb pany i clau quan arriba la Nit d’Ànimes. Saben que, en aquesta data, el dimoni Zamiel apareix, famolenc de sang, per reclamar la seua presa. En aquesta ocasió, tanmateix, hi ha una diferència: el malvat comte Karlstein té un tracte terrible amb Zamiel i l’ha de complir. La vida de les seues nebodes, Lucy i Charlotte, està en perill. Sort que Hildi, una de les donzelles del castell, s’assabenta del pacte diabòlic i lluitarà per salvar-les. Però una cosa és segura: el Dimoni Caçador no torna mai al seu cau fosc sense haver satisfet les seues apetències.

Una extraordinària i original narració gòtica que barreja el terror amb el particular sentit de l’humor de l’autor, Philip Pullman, escriptor de gran prestigi creador de la popular trilogia La matèria obscura. En «Esfera» trobareu també la inquietant novel·la El rellotge mecànic i Lila i el secret dels focs, premi Atrapallibres.

Seminari Permanent de Ciències Naturals (SPCN)

http://www.xtec.cat/~prigual/

Odissea: el retorn d'Ulisses

Representació de l'Odissea, l'immortal poema d'Homer, que narra el retorn de l'enginyós heroi al seu regne d'Ítaca. Proposa activitats d'associació.

La escriptura i altres tecnologies de la paraula (Grafía - Proyecto Alfa)

La escritura y otras tecnologías de la palabra (un enfoque ciencia, tecnología y sociedad) són uns materials educatius multimèdia adreçats a l'ESO.