dissabte, 5 de juliol del 2008

Sebastian Darke, príncep dels pirates (Philip Caveney, Ed. Bromera)

La peculiar colla formada per Sebastian, Max i Cornèlius, viu una nova aventura, tan divertida com la primera, Sebastian Darke, Príncep dels Bufons

El bufó Sebastian Darke, el seu bufalop xerraire i el nan Cornelius posen rumb cap a una nova aventura, que tindrà com a punt de partida el bulliciós port de Ramalat.

Des d’allà salparan en un viatge perillós a la recerca del fabulós tresor perdut del rei dels pirates. En el seu periple hauran d’enfrontar-se a multitud d’obstacles com ara una poderosa bruixa amb un terrorífic secret, enèrgiques batalles navals, pirates i bèsties marines. Descobriran el tresor perdut? Viurà Sebastian per a contar l’aventura? Serà vençut Cornelius en el combat? I el més important: pararà Max, el bufalop, de queixar-se alguna vegada? Quina llauna!!!


En aquesta història repleta de bon humor, els protagonistes que vam conèixer a Sebastian Darke, Príncep dels Bufons, continuaran coneixent personatges estrambòtics que et faran riure sense parar.

Euclides Grec Politònic (Programari)

Associació Espanyola per a l'Ensenyament de les Ciències de la Terra (Currículums - AEPECT)

http://www.xtec.cat/entitats/aepect/index.htm

El Quixot als centres

Materials, recursos i activitats de centres per commemorar el IV centenari de la publicació d'El Quixot de Miguel de Cervantes.