dimarts, 15 de juliol del 2008

Cita a la matinada (Àngels Moreno, Ed. Bromera)

Amors agosarats i desamors, infidelitats i frustracions en una novel·la plena d’intriga al voltant de la corrupció en el sistema d’oposicions

Premi Vicent Andrés Estellés de Narrativa Bancaixa 2007

Juli sempre ha volgut ser bomber. És la seua il·lusió, el seu somni. Per a aconseguir-ho s’ha preparat a consciència. Però què passaria si una mà allargada i fosca s’entestara a barrar-li el pas sistemàticament? L’obstinació del nostre protagonista, però, no té límits, i a un primer fracàs en les proves d’accés seguiran nous intents que el conduiran a una perillosa dinàmica d’estranyes cites a altes hores de la matinada les jornades prèvies als exàmens. La seua conducta anirà canviant-li el caràcter i la seua relació amb Coco, qui contempla impotent com consumeix la salut i la vida mateixa còmplice d’una xarxa mafiosa, de maniobres sospitoses de les quals no es pot alliberar.

Una novel·la d’intriga, d’amors agosarats i desamors, de confiances i traïcions, d’infidelitats i frustracions, basada en fets reals i guardonada amb el II Premi Vicent Andrés Estellés de Narrativa Bancaixa.

TIC aula. Parvulari i cicle inicial

Orientacions i recursos per a la integració de les TIC en els processos d'ensenyament-aprenentatge a les aules de parvulari i de cicle inicial.

FisLab.net

Laboratori Virtual de Física (Física Laboratori per internet) pensat especialment per a professorat i alumnes de Física de batxillerat. Tot i això pot ser de gran utilitat també per a l'etapa educativa d'ESO i també en el primer curs dels estudis universitaris científics i tecnològics.



Laboratori d'Economia

Laboratori virtual per a estudiants de batxillerat amb la simulació d'un model de creixement econòmic.