divendres, 25 d’abril del 2008

Sindicat de Treballadors de l'Ensenyament del País Valencià (STEPV)

http://www.intersindical.org/stepv/

Curs d'Òptica en Java

El curs d'Òptica en Java (Javaoptics) és un conjunt de recursos docents dirigits a l’aprenentatge de l’òptica física en l’àmbit universitari en el marc dels ensenyaments de Física o la titulació en Òptica i Optometria. Una part d’aquests materials pot ser utilitzada per estudiants i professorat de batxillerat per il·lustrar i ampliar diversos aspectes del currículum de física d’aquest nivell educatiu. Els recursos del curs poden ser utilitzats com un material de reforç en un curs presencial ordinari i com l’eina bàsica de treball en un curs semipresencial a través d’Internet.

http://www.ub.es/javaoptics/index-ca.html

Ciències en xarxa

Portal adreçat a l'alumnat de secundària on es desenvolupen temes i treballs: formigues, ecosistema marí, genètica, física i química...


http://www.xtec.cat/~jcamps15/

L'Emperadriu dels Eteris (Laura Gallego, Ed. Bromera)

Acompanyada per un gòlem de neu, Bipa recorrerà un regne fred i inhòspit en una recerca que la portarà més lluny del que mai no hauria somiat

L’Emperadriu dels EterisL’Emperadriu dels Eteris t’endinsarà en un món fantàstic del qual no has sentit parlar mai. Amb Bipa, la protagonista, viuràs una gran aventura plena de perills que et portarà més lluny del que no hauries somniat mai.


La Bipa no vol saber què hi ha més enllà de les coves càlides on habita la seva gent. No creu en els contes de fades, Però l’Aer, fascinat per la llegenda de la mítica Emperadriu, vol conèixer aquell món de gel banyat per la llum d’un estel blau on es diu que no existeix el patiment ni la fam. Per això inicia un perillós viatge en què haurà d’arriscar la seva vida... i de la Bipa, que el seguirà d’amagat per salvar-lo del que considera una mort segura.