dimecres, 23 d’abril del 2008

El meu germà Pol (Isabel-Clara Simó)

Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira


«Pol té vint-i-nou anys i té la síndrome de Down. És com una criatura petita però amb un cossot enorme. La mama se’n queixa sovint i diu que tothom diu que són tan dolços, els de la síndrome de Down, però que a ella li ha tocat l’excepció, i aleshores sospira. I no és que no sigui dolç, però també és impertinent i té enrabiades i és tossut. I és molt, molt pesat. Perquè tothom, tingui la intel·ligència que tingui, té virtuts i defectes.»

El meu germà Pol, XIX Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, ens transporta a un món de sensacions contradictòries on es barregen amb força l’amor, el desamor, l’amistat, la confiança, la traïció, la por, l’autoestima i les ganes de viure en llibertat per damunt de les convencions socials. Qui sap si el nostre protagonista, en Pol, fill d’un militar i amb una germana adolescent que li fa de mare tot i tenir la mare a casa, se’n sortirà amb èxit.

http://www.bromera.com/pol/

Convocatòria Oposicions Professorat de Secundària 2008 a la Comunitat Valenciana

Conselleria d'Educació

ORDRE de 15 d’abril de 2008, de la Conselleria d’Educació, per la qual es convoquen procediments selectius d’ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats en els cossos docents de professorat d’Ensenyament Secundari, professorat d’Escoles Oficials d’Idiomes, professorat de Música i Arts Escèniques i professorat tècnic de Formació Professional.

Convocatòria Oposicions Mestres 2008 a la Comunitat Valenciana

Conselleria d'Educació

ORDRE de 15 d’abril de 2008, de la Conselleria d’Educació, per la qual es convoca procediment selectiu per a ingrés en el cos de mestres i procediment per a l’adquisició de noves especialitats.

Estima en català

El 23 d'abril, Sant Jordi, és la diada de la llengua catalana i el millor dia per demostrar el nostre afecte a les persones que estimem: amics, amants, pares, mares, germans, avis, padrins, fills, fillols...
Però tots els dies de l'any són bons per estimar i per fer-ho en la nostra llengua. Des d'aquí pots fer arribar un poema o el text d'una cançó a les persones que estimes, sense que la distància ni el temps sigun cap impediment. També pots afegir-hi aquells textos que coneguis i hi trobis a faltar, per tal que altres persones els puguin conèixer.Per Sant Jordi, i tot l'any, estima en català.