dimarts, 1 de juliol del 2008

Clara no para (Braulio Llamero, Ed. Bromera)


Gemma té cinc anys i una germana, Clara, que és un motoret. Però les dues juntes s’ho passen d’allò més bé!
Clara és una nana petana i no està quieta ni un segon: prem els botons de la tele, tomba les figuretes de la iaia i, quan li posen música, no deixa de ballar. La seua germana diu que és com un motoret, una excavadora i un terratrèmol, encara que les dos juntes es diverteixen una barbaritat.

Centre de recursos de la Franja de Ponent

Recursos de (i per) la Franja de Ponent és un projecte ambiciós, el més ambiciós que s'ha fet mai en aquestes terres, però al mateix temps necessari.
El projecte més necessari, vital i enèrgic de la Franja de Ponent per a mantenir viva la flama de la nostra cultura, tradicions i identitat.
El Centre de Recursos vol proveir de mitjans i activitats en català les persones, els pobles, entitats i col·legis de les nostres quatre comarques. De franc. Servant, recolzant i enfortint tant com sigue possible la nostra cultura, davant les mancances a les que ens sotmet un entorn advers.

http://www.franjadeponent.cat/recursos.htm

La baldufa

La baldufa va néixer a partir de la inquietud de Xavier Bohigas, Xavier Jaén i Montse Novell per explorar les possibilitats d'Internet com a eina en l'ensenyament i l'aprenentatge de la Física i com a via de connexió entre Universitat i Secundària. Tots tres ensenyem Física a la Universitat Politècnica de Catalunya i formem part del Grup de Recerca en Innovació Educativa a la Física.

Un lloc on trobaràs continguts de Física accessibles per Internet.
Un entorn web que t'ajudarà tant a aprendre com a ensenyar la Física.
Un espai de col.laboració entre el professorat de Física

Pàgina de llengua castellana i literatura per Internet

Espai per al professorat i l'alumnat de secundària on podran trobar materials de l'àrea de Lengua Castellana y Literatura.