dijous, 11 de desembre del 2008

11 - Lingüística i sociolingüística. La llengua com a fet social. Llengües en contacte: una constant en la història de la llengua

11 - Tema 11: Lingüística i sociolingüística. La llengua com a fet social. Llengües en contacte: una constant en la història de la llengua

2 comentaris:

Tereseta ha dit...

Hola Toni, sóc Mª Teresa Guerrero, vam ser companys del màster l'any passast. Voldria comentar-te que vull mostrar el teu bloc a classe del CAP perquè em sembla una eina molt útil i que has fet una utilització didàctica força interessant. De fet, de tant en tant esdevé una eina de consulta molt pràctica. Moltes gràcies, per tot!!!

Unknown ha dit...

Hola, Maria Teresa. Com estàs?

Jo, enguany, no estic en el Màster, a la Facultat: el vaig acabar el curs passat, però us enyore, i enyore les vesprades que hi compartírem les classes presencials del postgrau.

Evidentment que pots fer l'ús que et plaga del bloc, i participar-lo a qui s'hi senta identificat i puga aprofitar-lo per la tasca docent en català. Aquest és l'únic motiu que m'estimula per mantenir-lo actiu i actualitzat.

Saps -sabeu- que si necessiteu cap cosa en què us puga ajudar o col·laborar-hi, estaré satisfet de poder aportar la meua dedicació.

Una abraçada,

TONI TERUEL